Beoordelingen van Burger 'N Shake Amsterdam

Recente recensies van Burger 'N Shake Amsterdam

5 sterren na 19 reviews

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk ! Eten en service was top .. vaste klant er bij

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

The best burgers in town, Osdorp, that's for sure. Vlees/kip burgers zijn heerlijk en die ambachtelijke patatjes maken het helemaal compleet en wordt tijdig geleverd. Tot snel weer! Toppers!

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Top service, aardige mensen en eten was top! Kom puur uit Den Haag voor hun burgers. Echt een aanrader.

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke burgers en snel gemaakt!! Prijs kwaliteit top!! Geen dooie burger tent die denken dat ze in Monaco zijn en prijzen overdrijven

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

BurgerNshake Osdorp eerste indruk super vriendelijk personeel en eten was goed bereid en smaak was magnifiek. Goed bezig chapeau. Dit hadden we nodig in Amsterdam West.

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd overheerlijke burgers! ❤️✨

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heeeeerlijk!!

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten, prima porties. Enige tip is om servetten of wetnaps bij de bezorging te verpakken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

5* heerlijke burgers niets aan veranderen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was niet heel warm meer, verkeerde saus. We kregen ketchup i.p.v. Harissa. Viel een beetje tegen. Desondanks smaken de burgers gewoon goed.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Top burger! Ook de frietjes waren heerlijk

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede service, op afgesproken tijdstip was alles klaar voor afhaal en belangrijkste burgers waren heeerlijk!!

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker! Zou wel fijn zijn als ik voortaan alle bestelde sausjes ontvang. Voor de rest echt top!

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Top service en overheerlijk lekker eten! Zeker een uur aan reistijd waard 😃😃

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Beste burgers in Osdorp! Eigenaar heeft vanwege eigen vergissing alsnog mijn eten bezorgd terwijl ik het moest ophalen. Super klantvriendelijk en servicegericht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

De burger was om van te smullen. En de frietjes waren heerlijk. Verder een snelle service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten klopte niet. Ik bestelde een chicken spicy burger en kreeg een beef burger? Normaliter altijd heerlijk vandaag viel het me helaas tegen.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.